WWW.AEOLUSMUSIC.NET
January 2001

Gitaargeweld !! - Posted at 31 January 2001
Vanavond met Ron Oppelaar de eerste gitaarpartij er op geknald. De introsolo van "It's not impossible" is gelukt ! Deze partij getuigd van extreme krankzinnigheid op de houten plank met snaren, waar Ron gelukkig erg goed in is..... . Mooi Ron, op naar Tears !

Jur

Aeolus rules !

Laatste loodjes - Posted at 27 January 2001
Hoi fans, criticasters en andere nieuwsgierigen,

Het nieuws over de laatst ingespeelde drumtracks van Mathijs is niet helemaal up to date van mijn kant omdat ik het einde van de sessie niet meer heb meegemaakt.
Toen ik vrijdagavond om een uur of acht binnenkwam bleek dat Mathijs het nummer "Come here my love" er in twee takes keurig op had gezet.
We mogen heel erg blij zijn met zo'n goeie animal achter de drumkit.
Maar goed toen kwam het moment dat Mathijs z'n derde poging ging wagen om het nummer "Dust on the mirror" in te drummen.
Dit bleek tot nu toe het meest lastige nummer om te drummen, vooral het knallende einde wat zeer veel concentratie vereist, zelfs voor deze geweldenaar op de drums.
Keer op keer werd het nummer weer aangezwengeld, en voordat de perfecte take gemaakt was moest ik er laweer vandoor.
Ik denk dat de mannen nog wel even door zijn gegaan, maar de uiteindelijke afloop zullen jullie op een ander tijdstip moeten vernemen.
Goed tot slot nog even de laatste berichten rondom onze "gastenboekaansporingswedstrijd".
De winnaar zal via deze site bekend worden gemaakt de eerste Aeolus cd uitkomt, en dat kan echt niet lang meer duren, dus kom op en "give it your best shot.....
see ya all later

Te laat ! - Posted at 25 January 2001
je ziet het is veel te laat, maar 't resultaat mag er wezen. Fate staat er op. En die twee (Vincent en Matthijs) hebben stiekum Tears opnieuw gedaan, wat ook wel een beetje nodig was. We zijn tot 10 minuten geleden bezig geweest met Come here my love, maar ik denk dat Matthijs een tikkie moe was..... .Vooralsnog; puik werk jochie !!!

Jur

Aeolus rules !

Het gastenboek ! - Posted at 23 January 2001
Raymond heeft al een actie ondernomen om de zielige aanblik van het gastenboek eens te doen veranderen ! Nu begint het langzaam op gang te komen (thanx Mo !), maar ik wil bij deze Arco, Astrid, Jan, Gerard, Lisette, Robbert, Maart, Leonie, Pim, Erik, Herman, Ron, Anita, Bou & San, Carla, Aad, Judith, Els, Ruben, Peter, Willy, Kees, Mark, Jos, Matthijs en nog veel meer mensen oproepen mee te doen; de meest originele krijgt een t-shirt, een gesigneerde CD (zoals Ray als zei) en een backstagepas (huh ?!)

Aeolus Rules !

Goed, goed, goed, goed, goed ! - Posted at 23 January 2001
Jazeker, het gaat zeer goed. De CD komt er zeker. Vanavond weer van twee nummers de drums opgenomen; Anonymous Embrace en Tears. Dust on the mirror wilde niet helemaal vlotten, maar die doen we wel weer op een andere dag. De drums klinken zeer, zeer vet ?! Aangezien ik deze week de hele week in de studio verblijf, zal er weinig komen van dingen op de site zetten, maar zodra er een gaatje is zal ik jullie een enkel fragment niet onthouden !!!!!

Jur

Aeolus rules !

De foto's en video - Posted at 16 January 2001
Xcuse me, de foto's en video kon ik helaas niet waarmaken. Ik kan een heel lang verhaal op gaan hangen over computers en zo, maar video's opnemen met m'n nieuwe computer zal niet meer gaan voorlopig. De foto's kun je één voor één bekijken (als je heel nieuwsgierig bent) op ftp://jurrie.xs4all.nl/fotos

Aeolus rules.

Jur

Aeolusgastenboekaansporingswedstrijd - Posted at 16 January 2001
Bij deze wil ik nog even alle bezoekers van deze site aansporen om iets in ons gastenboek te schrijven.
Daar ik het gevoel heb dat jullie nog steeds een beetje aarzelen wil ik nu een persoonlijkere aanpak op jullie loslaten.
Hier komt ie (letten jullie wel op ?)oke dus:

Willen jullie asjeblieft iets in ons gastenboek schrijven: Anne-marie, Bernadette, Caroline, Diana, Eveline, Fatima, Gea, Hanneke, Irene, Jeanine, Katootje, Lotje, Monique, Nadine, Ottelien, Pia, Q...uh, Quadrophientje ? Rianne, Stephanie, Trixxx, oke,oke Iknow I should stop now!!

Anyway : Diegene met de origineelste toevoeging aan ons gastenboek krijgt van mij persoonlijk een Aeolus cd (van elke willekeurige artiest) Op de bus.Gesigneerd door de eerste de beste sukkel die zich daarvoor wil lenen.... en ja, als jullie dat niet zijn,
dan doe ik het wel.
Tot zover mijn update over de Aeolusgastenboekaansporingswedstrijd.
Ikeep you all posted Signed Ray.

De techniek.......wow ! - Posted at 16 January 2001
Wat een avond. Die Vincent (geluidstechnicus) kan er wat van. Hij zette een geweldig vette sound neer. Matthijs was,zoals gewoonlijk, ook weer in topvorm, dus het was een gesmeerd geheel. Met Vincent hebben we precies de juiste man die ons aan een vette sound in z'n geheel helpen. Morgen, I promise, staan er foto's en video op de site.

Aeolus rules !

Jur

2001 !!! - Posted at 9 January 2001
Ohh yeah, we are still alive !! Tijd lang niks gehoord, maar er is veel leven in de brouwerij. Raymond heeft zich zo rond de vreet en zuipdagen vreslijk ingespannen en met een zeer mooi resultaat. Verder is de drumkit van Matthijs opgebouwd en gaan we komende week met de drumopnames beginnen. Het einde van de opnames begint te naderen !!!

Aeolus rules !

Jur

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFF



press