WWW.AEOLUSMUSIC.NET
February 2001

Onze site - Posted at 28 February 2001
Ja, hij doet het weer ! Gelukkig kunnen jullie de site weer raadplegen. Hopen dat de server beter beschermd is tegen hackers !!

Aeolus rules !

It's Fate that I like !!! - Posted at 26 February 2001
Vanavond eindelijk de vocals van Fate opgenomen (goed gedaan jochie....) Dit nummer is zo monsterlijk vet geworden, ongeloofelijk !! We waren er zelf een beetje beduusd van. De oude Quaternion fans zullen wellicht even moeten wennen, maar als je effe doorbijt zul je toe moeten geven dat ie superstrak is geworden !! (hebben jullie nou nog meer zin in de CD ?) Komende donderdag gaat Jurrie overdag aan wat laatste gitaarpartijtjes knoeien en 's avonds zal met Michiel weer wat poetswerk worden verricht. Vrijdag komt Jos (ja die met die vinger....) repeteren..... .

Aeolus rules !

Boemberdeboem.... - Posted at 22 February 2001
Zit hier met Ron een biertje te drinken.....dat was 't...... .

Nee, zonder dollen, vanavond baspartijtje van Viscious Circle wat speelser en strakker ingespeeld. Op advies van Ron de E snaar omlaag gezet, zodat deze bijna onder m'n voeten terecht kwam, maar wat ik al zei, boemberdeboem, heel erg vet Iron Maiden geluid op het einde zeg maar !!

Aeolus rules !!

Jur

News database - Posted at 22 February 2001
Hi all,

De nieuwsdatabase is ietwat gewijzigd. Je kunt je nu opgeven voor het onvangen van een mailtje wanneer er nieuws is toegevoegd. Eveneens is het mogelijk te zoeken binnen alle nieuwsitems.

Aeolus rules !

Jur

ietwat belegen nieuws - Posted at 21 February 2001
Hallo Aeolus liefhebbers en andere verdwaalde surfers,

Even afgaande op een paar reacties van jullie over wanneer die CD er nu eindelijk eens een keertje komt, kan ik jullie nu zeggen.........
Hij komt!!! En snel een beetje...
Oke, oke rustig mensen
Zoals het aloude spreekwoord luid: Alles wat je van ver haalt is lekker, en muziek waar je lang op moet wachten...................
Is altijd beter!? (van dat laatste ben ik niet helemaal zeker, maar goed).
Afgelopen maandag heb ik (bewust?) met een zere strot aan vier songs geschaafd, want tevreden zijn we nooit natuurlijk.Dit alles in het kader van het blues en soulgehalte.
Ik ben nu nog aan het bijkomen van de inspanningen van die avond, en vergeet de tranen en het bloedzweet van Jurrie en Michiel niet, die jongens hebben wat te verduren met mij, maar ik doe echt m'n best jongens toe nou!!!
Maar goed al met al weer een productieve avond, met als conclusie.....
Jullie zullen toch nog even moeten wachten voor het beste resultaat.(alsmede de definitieve release van "Dust on the Mirror")
En oh ja Ron over de solo op Tears, ik vind hem prachtig, ik kan niet wachten tot je hem er helemaal op hebt staan ruig gewoon!!!

Gegroet allemaal, Ray

Dieses morgen.... . - Posted at 15 February 2001
Vanmorgen en een stukje middag met Ron de solo van Tears 's effe geprobeerd. De bloedspetters vlogen in het rond en een eerste indruk is daar ! Hij gaat nog even z'n vingers rust geven en verder pielen om de definitieve solo in elkaar te breien......er volgt meer. Vanavond is Michiel actief.

Jur

Aeolus rules !

Solo van Viscious circle.... - Posted at 13 February 2001
Hi,

Vanavond zou eigenlijk Jos (de drummer) komen repeteren, maar die wist me te melden dat hij met z'n vinger tussen een autoportier had gezeten ! Of dat moedwillig is weet ik.... nee, het zal vast een ongeluk zijn geweest ! Jammer, volgende week proberen we het weer. Ik heb me nuttig gemaakt door de solo van Viscious circle eindelijk af te maken en in te spelen; wat een drama. Het heeft me meer dan 3,5 uur gekost, maar hij mag er wezen zeg maar !

Donderdag meer.....

Jur

Aeolus rules !!

MADNESS AVOND - Posted at 12 February 2001
OKE LUITJES AAN MIJ VANAVOND DE EER EENS EEN NIEUWTJE TE PLAATSEN.
IK BEN DIE PERSOON DIE JE WEL OP DE FOTO ZIET STAAN MAAR DIE NOG NOOIT WAT HEEFT GEMELD DUS BIJ DEZE: WIJ HEBBEN VANAVOND IT'S NOT IMPOSSIBLE EEN NIEUWE IMPULS GEGEVEN IN VERVOLG OP DE NOGAL KRANKZINNIGE SOLO VAN RON. RAYMOND HEEFT DE REFREINTJES OPNIEUW INGEZONGEN,JURRIE HET EINDSTUK NOG WAT KRANKZINNIGER GEMAAKT EN IK HEB DAAR OOK NOG EEN POGING TOE GEDAAN DOOR EEN SYNTH PARTIJTJE OP HET LAATSTE STUK TOE TE VOEGEN. DUS: MADNESS ALL OVER THE PLACE!!!!
GROETJES MICHIEL

AEOLUS RULES!!!!

Live !!!!!! - Posted at 12 February 2001
Hi there, live vanuit de studio. Nog effe dan komt er een webcam hiero in de studio en op de ple !! Later horen jullie meer van,

Michiel, Raymond en Jurrie

Het laazzzte stukkie drums... .. - Posted at 3 February 2001
Gisteren heeft Matthijs het laatste gedeelte ingeroffeld. Hij had z'n bijzonder stoffige Rototoms meegenomen voor een "tussenstuk" in Fate. Dit ging erg toppie en het was een kroon op z'n werk. Ook Vincent wist het geluid weer helemaal toppie te registreren. Guys, thanx so far !

Jur

Aeolus rules !

(P.s.: Lot's of website changes coming up !)

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress