WWW.AEOLUSMUSIC.NET
November 2000

Donderdag - Posted at 30 November 2000
Vandaag weer lekker veel gedaan. Ik had vrij en heb me gestort op "Aeolus Breath." De nodige gitaar en bas partijen zijn ingespeeld en ik heb een gedubbelde 'outtro' met synth/gitaar er in gezet.
Verder zijn er de nodige synthpartijen bijgezet, die het luisteren dadelijk tot een feest maken. Wellicht vanavond nog een upload van de meest recente versie !

Jur

De laatste tijd - Posted at 29 November 2000
De afgelopen tijd is er natuurlijk stevig doorgewerkt. Inmiddels zijn alle composities voltooid en rest nu het registreren van de nummers op z'n allerbest. Op het moment zijn de meeste songs qua gitaar en baspartijen helemaal 'glad' en resteren nog de toetsenpartijen, drumopnames en last but not least de zangpartijen. Je begrijpt dat dit een hoop werk is en dat de CD nog even op zich laat wachten.

Jur

Update - Posted at 26 November 2000
Ja, alle oude items zijn verdwenen ! Klopt helemaal, de nieuwsdatabase wordt automatisch gearchiveerd per maand. Er moet alleen nog een link beschikbaar komen om oude items te kunnen bekijken. Even geduld. ben je heel erg nieuwsgierig, klik dan op deze link: http://www.aeolusmusic.net/news/archive.html !!

Jur

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress