WWW.AEOLUSMUSIC.NET
December 2000

Nog meer gezingzangzong - Posted at 21 December 2000
Afgelopen maandag en woensdag hebben Ray en ik ons weer ingespannen voor diverse zangpartijen (wees niet bang; ik heb niet gezongen !)
Welke nummers dan allemaal ? Aeolus Breath, Anonymous Embrace, Dust on the Mirror, Where light is coming through. Schiet lekker op he ? Komende woensdagmiddag gaan we weer aan de slag, for now wens ik jullie allemaal gezellige dagen !

Jur

Aeolus rules ?

Inzingers - Posted at 16 December 2000
Afgelopen donderdagmiddag hebben Jurrie en ik - maar vooral ik - wat schade ingehaald, die was opgelopen op maandagavond jongstleden. Toen was ik van plan om het nummer Forbidden City voor de CD in te zingen, maar een plotseling opgekomen spreekwoordelijke kikker in de keel, stak een stokje voor onze plannen, om de CD eens rap in de schappen van de CD-winkels te krijgen.

We liggen achter op schema, maar zelfs in de drukke decembermaand wordt er hard gewerkt om jullie afwachtende oortjes te verblijden met de snoeiharde maar ozo melodieuze klanken van onze aankomende CD. (We doen ook onze eigen reclame ;)

Afgelopen donderdagmiddag heb ik dus twee nummers ingezongen, te weten Viscious Circle en Where Light is coming through, en een begin aan Tears. Ik heb er goede hoop op dat de CD in januari klaar zal zijn.

Zoals een wijs profeet al eens heeft gezegd: Aeolus Rules!

Ray

Enzovoort, enzovoort - Posted at 4 December 2000
Tja, het is een beetje van hetzelfde, maar ook vanavond hebben Michiel en ik weer gewerkt aan een nummer. We zijn beland bij nummertje acht. Dit betekent dat we met acht nummers klaar zijn wat betreft de gitaar, bas en toetsenpartijen. Nu resten wat deze nummers betreft nog de zang en de drums. Later deze week meer van het zelfde.

For the "fans" speaking other languages:
In this newsgroup we keep you informed about the recording of our first and new album. Right now we recording the guitar, bass and synth parts and only (also a huge job) the vocals and drums has to be done.

Jur

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress