WWW.AEOLUSMUSIC.NET
March 2001

Mixmixmixmix.... - Posted at 30 March 2001
Gisteren de hele dag met Vincent een drietal ruwe mixen gemaakt van de drie nummers die op de promo komen te staan. Deze promo zal de komende weken verstuurd worden naar een rits platenmaatschappijen.
Vinnie weer bedankt, zwaar werk met zo'n xxx-vinger, maar wel een dag pret.....!

Aeolus rules !

De drie van Aeolus ! - Posted at 20 March 2001
Vanavond hebben we wat punten op de i gezet voor wat betreft een drietal nummers. Deze nummers komen in aanmerking voor de "promo" die alle hoeken en gaten van de wereld moeten bereiken. Nummer één voor de meesten onder jullie is Forbidden City, de volgende is Where light is coming thru en de derde is Viscious Circle. Mocht het jullie niet bevallen, nodig ik jullie uit in het forum daar 's een "oorlog" over te ontketenen !!!!!

Aeolus rules !

Aeolus Breath.....en drums - Posted at 15 March 2001
Nou het was weer feest vanavond. Matthijs heeft weer laten zien dattie echt kan drummen. Een paar stokken kapot geslagen en flink hakken. Maar de drums staat er bijna op wat betreft Aeolus Breath. Vele malen dank deze avond weer voor Matthijs en Vincent !!!

Aeolus rules !

Het einde in zicht - Posted at 13 March 2001
De afgelopen maandagavond zijn we bezig geweest met een intro voor "come here my love".
Althans het ging eigenlijk zo, nadat we bedacht hadden dat er een intro moest komen gingen Michiel en Jurrie wat jammen op keyboard om te kijken of er iets leuks zou kunnen ontstaan.
Vervolgens besluit ik om even een kwartiertje te gaan wandelen.
Ik kom terug en de mannen hebben een prachtig stukje muziek gecomponeerd, ik vond het prachtig, melodieus, gevoelig en klassiekdramatisch at the same time.
Klasse jongens, het einde is in zicht en de volgende dringt al aan.

Aeolus drools

Dddddddddrums !!!! - Posted at 8 March 2001
Vanavond met Vincent de drums getuned en omgeven microfoons voor de laatste twee songs. Jos kwam even "ddddddubbbelelele bassen" wat bijzonder veel luchtdruk veroorzaakte in de studio !!! Komende vrijdag wordt de rode "record" knop weer gebruikt !
Ik probeer het ook even in het engels.... .


Tonight we tuned the drumkit and placed lots of mikes around the kit together with Vincent (sound-engineer.) Jos (the drummer) came to warm up and almost made the speakers blow us away ! Friday we are going to hit the recordbutton while Jos is playing It's not impossible !!

Aeolus rules !

Interview - Posted at 5 March 2001
Dit is een aardige; we zijn geinterviewed en het is te lezen op http://www.musicfrom.nl/de10van/?39 . Have fun !

Aeolus rules !

Gezelligheid zeg ! - Posted at 2 March 2001
Op het moment is het hier een drukte van belang. Jos zit zich suf te repeteren, terwijl Ron, Raymond, Michiel, Matthijs en Betty zitten te luisteren naar de resultaten tot nu toe. Met name Fate moest even door "de keuring" wat betreft de oud "Quaternionners."

Aeolus rules !

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress