WWW.AEOLUSMUSIC.NET
April 2001

Spannende tijden - Posted at 21 April 2001
Ziezo
De eerste contacten met platenmaatschappijen zijn gelegd, de spanning neemt toe, maar een leukere spanning is moeilijk voor te stellen.
Ik wil er nog niet te veel over zeggen, maar de eerste geluiden zijn zeer positief, maar voor meer details is het toch nog een beetje te vroeg.
Voorlopig is Aeolus van plan om de CD nu tot in de puntjes te verzorgen en af te maken zodat we er eindelijk het stempel: eindprodukt op kunnen plakken en met behulp van onze supergeluidsman Vincent zou dat toch zeker moeten lukken,
Hij word echt vet!!!

Aeolus ? will rule

Peace Raymond

Promo-news - Posted at 18 April 2001
Hé, Hé,
Eindelijk valt er weer eens wat (voorzichtig) nieuws van promotionele aard te melden. Zoals iedereen heeft kunnen lezen, is de promotional pre-release (met gedeeltes van Vicious Circle, Forbidden City en When Light Is Coming Thru)inmiddels naar een aantal geselecteerde platenmaatschappijen in zowel binnen als buitenland verzonden. En gelukkig (of is het uiteraard?) beginnen de (positieve) reactie's binnen te komen. Tevens krijgen we via deze site (die steeds beter bezocht wordt) aanvragen van radiostations (ook uit het buitenland!), om materiaal toe te sturen welke de ether in kunnen worden geslingerd. Zodra alles wat definitiever wordt, dan krijgen jullie dat zeker te horen en te lezen. We zijn in iedergeval lekker bezig!

Tot later!!!!!!!!
Gerard

update leukste gastenboekinzending - Posted at 5 April 2001
Hello musiclovers,

Diegene met de leukste inzending in ons gastenboek maakt nog steeds kans op onze CD.Daar wilde ik jullie nog even aan herinneren!!!
Nu de CD "Dust on the mirror"er echt aan staat te komen en we nu aan het afwachten zijn op een eventuele reactie van een platenmaatschappij.
Na de officiele release van de CD zullen we de winnaar(es)bekend maken op de site, dus...................
Doe nog een keer je best en wie weet ben jij diegene die kans maakt op het van onze CD ( ook nuttig als onderzetter)

Aeolus will rule (als het aan ons ligt)

greetings and salutations

Ray

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress