WWW.AEOLUSMUSIC.NET
June 2001

Gitaargeluid - Posted at 28 June 2001
Voor mij het moeilijkste stukje geluid. Hoe maak goed gitaar geluid. Vanavond hebben we dan eindelijk een goed melody-soundje gevonden, heb effe motte dure. We gaan zaterdag weer verder om alle melodien op te nemen. Volgende week gaan we ook starten met de opnames van de zang, Matthijs en ik zijn vandaag bezig geweest om het opnamehok te checken op acoustiek. We hebben het goed kunnen keuren. Alleen nog even een goede bas vinden, kunnen we ook daarmee aan de slag.

Tot later ...

Vinny

Weer 's wat nieuws.... - Posted at 19 June 2001
We zullen jullie het recept 's doorgeven van de komende maanden. Allereerst worden de opnames voortgezet tot (en met) augustus. Vervolgens besteden we twee maanden aan het afmixen (voor de leken: het balanceren van de muziek zodat het op de CD kan.) De afgelopen tijd is Vincent met Michiel bezig de synthpartijen te laten BULDEREN en zijn Vincent en ik bezig de gitaarpartijen te laten bulderen. Gisteren was echter een slechte dag. Er was geen enkel apparaat wat onze geluidswens in vervulling deed gaan. Volledig gedeprimeerd belde ik vanmorgen Thomas van Music Force die ons twee weken lang een Mesa Boogie gitaarversterker te leen geeft !!! Duizend maal dank aan Thomas, Vladimir, Maurice en Eric voor hun jarenlange support... .

Wat doet Raymond ? Nou, we zijn het opnamehok voor hem aan het bekleden met tapijt, wat deze week z'n afronding moet krijgen. Vervolgens is de ruimte opnamerijp (was nog niet helemaal naar het zin.) en kan hij zich gaan uitleven.

Als laatste kan ik mededelen dat we naarstig op zoek zijn naar een bassist. Zodra we iemand hebben gevonden, kunnen we beginnen met repeteren zodat we podiumklaar zijn rond september/oktober.

Aeolus rules !

Doen jullie nog wat ? - Posted at 5 June 2001
Ja, natuurlijk. Vanavond was de tweede avond dat Vincent en ik bezig geweest zijn met een "gitaargeluidje" maken. Twee avonden problemen met smerige randjes, nare toontjes en meer van dat soort gedoe... . Uiteindelijk hebben we het "gevonden" en gaan donderdagavond van start met de eerste opnames (eigenlijk de zoveelste) van een aantal stukken. Je hebt echt geen idee hoe gruwelijk vet het gaat klinken !

Aeolus rules !

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress