WWW.AEOLUSMUSIC.NET
July 2001

Seven down, four to go - Posted at 31 July 2001
Update:"Zangopnames"

Ik zit nu al een week met die producer opgescheept in een zweterig opnamehok terwijl Nederland langzaam veranderd in een sub-tropisch zwemparadijs.
Maar goed, de zang moet binnen drie weken klaar zijn dus we hebben een deadline.
Ondanks (of misschien juist dankzij) de hitte hebben producer en ik tot nu toe zeven songs opgenomen wat betreft de leadzang.
Het betreft de songs: "Vicious circle", "Forbidden city", "Dust on the mirror", "Aeolus breath", "Last song","It's not impossible" en "Come here my love".
Op zich gaat het wel lekker dus.....
Nu nog een kleine twee weken om de overige vier songs er op te krijgen om dan vervolgens alles weer opnieuw te moeten inzingen omdat producer dan waarschijnlijk z'n nieuwe klachten lijst wel klaar zal hebben (lets hope I'm kidding).

volgende week weer een updatetje dan maar hmmmmmm?

oh ja veel plezier in Aeolusland (of een ander land naar keuze)en see ya all later

peace Ray

achter de lopende band - Posted at 24 July 2001
News flash

De opnames voor de zang die uiteindelijk op "Dust on the mirror" moeten komen zijn vandaag van start gegaan.
Om de zang net zo lekker vet te krijgen als de rest van de muziek (en dat zal nog niet meevallen) hebben we een goeie microfoon gehuurd voor drie weken........
DRIE WEKEN MAAR ?!?
Dat word dus lopende band werk voor mij, zeg maar.
Maar na het beluisteren van de eerste resultaten schudde producer en ik elkaar de hand, ik bedoel dat klonk wel erg ok.(Neumann goedgekeurd)
Nu maar hopen dat mijn stem het houd de komende weken ..... en dat producer z'n zweepje thuis laat :))

Zo, jullie zijn weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Aeolusland, and you can be sure there will be more.....

Peace Raymond

Repeteren - Posted at 19 July 2001
Hoera, we hebben de eerste keer gerepeteerd (helaas zonder Ron op gitaar, maar dat staat ons nog te wachten) en het ging voor een eerste keer helemaal niet verkeerd !! Het is nog effe warmdraaien, maar de kop is er af. Vanaf vanavond zijn we elke woensdag in de repetitieruimte te vinden. Gerard thanx voor de foto's, binnenkort zijn ze op de site te bewonderen.

Aeolus rules !

Jur

Gelezen? - Posted at 6 July 2001
Waarschijnlijk heeft inmiddels iedereen het al gehoord en gezien, maar ik wilde het jullie toch niet onthouden.
In de volgende bladen is als volgt te lezen:

Aardschok nr. 7 juli 2001
(pag. 10; rubriek Kort maar krachtig, binnenlands nieuws)

Bee & Bee records heeft de progressieve rock/metalband AEOLUS getekend. Het debuutalbum van dit uit Gouda afkomstige jonge drietal verschijnt eind dit jaar. Tijdens optredens wordt Aeolus versterkt met drie vaste gastmuzikanten. Als producer is producer DIJKERS aangesteld.(o.a. WITHIN TEMPTATION) Meer informatie op www.aeolusmusic.net

MINDVIEW nr. 79 1 mei 2001
(pag. 5; rubriek Wartaal)

AEOLUS uit Gouda tekende onlangs een wereldwijde deal bij Bee & Bee records. In de line-up zitten Michiel Kramp (synths en piano), Jurrie Teeuwen (gitaar en bas) en Raymond van Kooten (zang en akoestische gitaar). De drumpartijen voor hun nakende conceptalbum zijn gedaan door gastmuzikant en vriend Mathijs Hekking. Voor de slotopnamen wordt een strijkorkest overwogen om de mix van symfonische rock en progressieve metal nog net wat vetter te laten klinken.

De bassist - Posted at 5 July 2001
Hi,

Eindelijk is de line-up voor de optredens compleet ! Vanvond is bassist Chris ingelijfd. De line-up is nu op drums Matthijs, op bas Chris en op gitaar Ron. Verder zoals bekend Raymond zang en (acoustisch) gitaar, Michiel toetsen en Jurrie gitaar. Binnen nu en afzienbare tijd gaan we repeteren om een wervelende show neer te kunnen zetten.

Aeolus rules !

Jur

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress