WWW.AEOLUSMUSIC.NET
August 2001

KEYS - Posted at 26 August 2001
okeeyyyy! Tijd voor een update. Dit maal wat betreft de toetsen.
De meeste van jullie zullen wel weten dat de toetsen nog maar voor een klein deel opgenomen waren, maar daar is de laatste twee weken een behoorlijke verandering in gekomen!!!! Alle nummers (behalve Last song) zijn nu van een mega toetsen geluid voorzien,en zullen bijdragen aan een cd die je in tijden niet gehoord hebt(I'm sure about that!!:)In de allereerste plaats wil ik Vinny bedanken voor de prettige samenwerking tijdens het opnemen(het is namelijk wel prettig als de producer het zelfde eindresultaat voor ogen heeft als jij!)
En in de tweede plaats wil ik Robin(KK)meer dan hartelijk bedanken voor het mogen gebruiken van zijn "SaINTS" die voor een welkome geluisexplosie hebben gezorgd. Al met al kun je zeggen:I'm a happy man!!!!!. Wat staat er verder nog te gebeuren?; Vincent gaat de komende twee weken werken aan het editen van al het opgenomen materiaal. De rest van de band houdt zich ondertussen bezig met repeteren voor de optredens/het maken van tussenstukken voor de cd /en het arrangeren van partijen voor viool en cello(voor de nummers Light en Anonymous).
Zo!!! jullie weten weer genoeg dacht ik zo... see or speak you later!!

Aeolus rules!!

Michiel

21 days - Posted at 11 August 2001
Updatje leadvocals..........

Ze staan er op..............................pffffffffffffff.....................enne.................thanks Vinny .... en laat die schouder nou even goed masseren doorrrrrrrrr je weet wel wie :)))

Ik heb enorm genoten van onze samenwerking de afgelopen drie weken, en ik hoop dat we dat gaan terughoren op de CD, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

En voor de Aeolus liefhebbers, met het eindresultaat in Vinny's handen heb ik alle vertrouwen dat er een dijk van een CD gaat uitkomen, we nemen onze tijd, maar daar word ie alleen maar beter van .....
Wat ik tot nu toe van de muziek heb terug mogen horen vind ik echt grandioos, petje af guys

Peace Ray

Bas is af ! - Posted at 5 August 2001
Hé allemaal !

De bas staat er helemaal op...en VETTER dan VET ! O wat wordt het leuk met die CD. We hebben ons lekker uitgesloofd en een zo smeuig mogelijk basgeluid weten te bouwen. Uiteraard gaat mijn dank weer uit naar "Vincent 1" voor het supergeluid en de samenwerking :-) en naar "Vincent 2" (die momenteel aan de andere kant van de wereld rondhangt en hier vermoedelijk nix van weet) voor het lenen van zijn bas !

Komende week gitaarsolo'tjes van Robin en Ron en de allerlaatste gitaarpartijen.

Aeolus rules !

Jur

oefenen - Posted at 3 August 2001
De laatste twee dagen zijn we aardig tekeer gegaan met repeteren van de nummers die later dit jaar op de cd verschijnen.Ik denk dat er nog heel wat gedaan moet worden om een mega strakke liveshow neer te kunnen zetten maar dat lijk me geen probleem aangezien we ruim op tijd zijn begonnen, en de nummers in ieder geval voor de basis al redelijk erin beginnen te raken. De oortjes hebben het wel zwaar te verduren("ruisje"), dus we moeten voor de volgende keren een wat berere afstemming van het geluid regelen zodat we over een jaar in ieder geval nog kunnen horen wat we spelen!!!(lijkt me wel handig)
anyway, see you later!!!!

Michiel

AEOLUS RULES !!!

Updatetje vanuit de Techniek - Posted at 1 August 2001
Met de zang gaat alles lekker, lopen goed op schema. Na de opnames zal de zang nog effe fijn door een processor gehaald worden om de stem straks beter in de mix boven op de speakers te leggen. Je krijgt dan het gevoel dat Raymond naast je staat te zingen.

De bas gaat toppie, nog een paar nrs, wat nieuwe baslijntjes verzonnen.

De gitaar, nog een solo´tje van onze Ronneman, eentje van Robin en wat clean gitaarpartijtjes. Is dat ook weer af.

De key´s moet nog een hoop aan gebeuren, maar Michiel is over anderhalve week aan de beurt.

Daarna begint de ellende sub7mixes maken en dan ..., breekt de hel los. Het afmixen.


Tot een volgende keer, hoiiiii

Vinny

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress