WWW.AEOLUSMUSIC.NET
October 2000

Site van Barend - Posted at 26 October 2000
Check ook even de up-coming site van Barend over z'n film. Ga naar http://www.raamw3rk.net en bookmark 'm voor in de toekomst. Zonder Barend was er geen Aeolus en zonder ons was er geen studio en ga zo maar door.... . Tenslotte is hij ook één van de drie van vrnee !! Check it out !!

Maandag 23 oktober - Posted at 26 October 2000
Afgelopen maandag maakte weer een boel goed, wat betreft die vrijdag. We hebben de hekkesluiter van de CD al voor een groot deel muzikaal in elkaar gezet. (Dit is zeg maar song No. 10 op de CD) Raymond was een beetje verkouden, dus hebben we Tears (te vinden op de site)opgepakt en daar een knallende versie van gebouwd. Avonden als deze geven je weer de bevestiging dat het heerlijk is om muziek te kunnen en mogen maken !?!?! Binnenkort meer !!

Manager-check - Posted at 21 October 2000
Gisteren effe wezen checken hoe het met onze muzikanten ervoor stond,
maar zoals je kon lezen was het wat inspiratieloos. (Maar wat is inspiratieloos vraag ik mij dan af). Ik hoop in iedergeval dat het niet kwam omdat ik aanwezig was! Uiteraard hebben we wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om het inspiratieloze op video vast te leggen. Altijd leuk voor later, en inspiratieloos houdt wel enige meligheid in.(Michiel headbanged met Aeolus-helm achter Triton).
Op naar de volgende inspiratievolle avond!!!!! (Komt zeker goed)
Gerard

Drama - Posted at 21 October 2000
Vrijdag 20-10-2000. Het is vanavond echt een inspiratieloze avond geweest. Michiel en ik hebben een beetje zitten kloten en wisten niet echt een spannend stuk muziek neer te zetten. Helaas, maar maandag weer beter hopelijk.

Oorverdovend! - Posted at 18 October 2000
Maandagavond 16 oktober: om te voorkomen dat de CD van Aeolus een te soft imago zou kunnen krijgen, werd deze avond besloten om een idee van een aantal weken geleden volledig gestalte te geven. Het betrof hier een keihard gitaarintro van Jurrie met bijpassende invullingen van Michiel en Raymond. Aan het eind van de avond konden de mannen van Aeolus hun hoofd niet meer uit de headbang-stand krijgen. Het snoeiharde "It's not impossible" was geboren.
Tussen het uitwerken van dit idee had Jurrie het briljante idee om ons 3en een voor een te laten poseren, compleet met Aeolus-helm.

Nieuwe songs op de site - Posted at 15 October 2000
Yo, er zijn twee nieuwe (stukken van) songs toegevoegd op de site. De nummers 'Where light is coming trough' en 'Bruut.' De laatste is zoals je begrijpt een werktitel, Raymond kan vast wel de juiste titel vermelden.

Jur

Out of sight is uit het zicht ! - Posted at 15 October 2000
Afgelopen maandag gaven Michiel en Raymond te kennen dat ze 'Out of sight, out of mind' niet geschikt vonden voor de CD. Er is dus unaniem besloten deze niet op de CD te zetten. De fans zullen het moeten doen met de 'collectors item' versie van dit nummer. Snel downloaden dus, want voor je het weet is ie weer van de site af !

Jur

Cats corner about Aeolus - Posted at 14 October 2000
Lebbis: Duurt wel lang voordat die CD uitkomt, he Figo?
Figaro: Mjau. Ik begin die demo die grote pluizen steeds draaien al bijna woordelijk mee te mauwen.
Lebbis: Mrauwww. Wat je mauwt. Alle katten uit de buurt kunnen niet wachten tot 'ie uitkomt. Prrt prrrt.
Figaro: Ik vind "Come here pussycat" het beste.
Lebbis: Beetje slooooooom. Geeft mij maauw zo'n ruige rocker als Forbidden City (for stray cats).
Figaro: Shit pappakat komt eraan - straks gaat ie weer zingen - zet jij de PC gauw uit, ik leid hem wel even af door heel zielig te mauwen: MAUWMAUWMAUWMAUWMAUW.
Lebbis: OK over en uit Mauwww. Aeolus Rules!

Vrijdag 13-10-2000 - Posted at 14 October 2000
Vanavond hebben Michiel en ik een 'klassiek' stukkie gemaakt wat aan het einde van een song moet komen. Veel strijkers en bombastisch geweld. Het ging niet erg rap; waarschijnlijk zat de angst voor vrijdag de 13e diep !!

Gastenboek - Posted at 14 October 2000
Je begrijpt dat ook een gastenboek niet uit kan blijven, daarom zal deze binnenkort ook in het leven worden geroepen !!

Nieuws !! - Posted at 14 October 2000
Dit is het eerste bericht op ons 'nieuwsplakbord.' Hier kunnen we na een avondje klooien in de studio of na een één of ander enerverend gebeuren ons commentaar kwijt om jullie nog beter op de hoogte te houden. Blijf checken !!

 


LATEST NEWS
Don't forget to read the latest news about Aeolus!
Click here....


INTERACTIVE

Contact
Guestbook
Forum
Mailinglist


PICTURE STUFFpress